Välkommen till cirkus världen- inträde gratis

Som alla vet finns det olika delar i en cirkus. Och just nu tycker jag världen kan liknas vid en enda stor cirkus.
Vi har ju tex:

Våghalsarna: Venezuela och Bolivia
Just nu, har dom kastat ut sina Amerikanska ambassadörer, tagit emot ryska bombplan samt bekräftat att det någon gång ska komma dit ryska krigsfartyg för "neutrala" övningar.
Låt oss se, göra världens (för tillfället) mäktigaste nation pissed off, det är väl ganska våghalsigt?
Ungefär som att gå på lina 10 meter upp i luften utan säkerhetsnät, man vet inte hur det kommer sluta.

Cirkusdirektören: Sarah Palin (John Mccains vicepresidentkandidat.)
Gick senast idag ut och förkunnade att hon är beredd att fortsätta kriget i Irak, samt att eventuellt gå i krig mot Ryssland.
Har sällan sett någon styra och ställa så mycket innan hon ens blivit vald. Här har vi en bestämd kvinna, som verkar kunna göra vår värld till sin lilla lekplats.
Hon förklarade även att hon var beredd att bli president om så behövdes. Målmedveten, bestämd.
En riktig direktör. (AB texttv sid 132 kl 13:55 08-09-12)

Clowner: finns en jävla massa just nu. Men tar de mest senaste. Zlatan och Ralf Edström.
Kan det bli mer pinsamt eller? Den ena sågar den andra, som samtidigt sågar tillbaka, och då tar den första i med hårdhandskarna och accepterar en total diss. Precis som Clowner på cirkus. Det är inte roligt men man kan inte låta bli att skratta.
Seriöst grabbar, jag hyser stor respekt för er båda, men var lite proffisionella för en gångs skull? Ni är/var båda stora fotbollsspelare, så koncentrera er på fotbollen istället. Ralf, sluta såga Zlatan, det är inte lätt att vara en teknisk spelare i Sverige idag. Zlatan, sluta bry dig. Så slipper vi sådana rubriker och kanske kan leva i harmoni för en gångs skull.

Svarta börsen hajarna: XL Leisure Group
Storbrittaniens 3:e största charterbolag är påväg mot konkurs, lämnandes en massa turister strandsatta i andra länder. Runt 85000 personer riskerar att bli strandsatta. Låt oss se, dom säljer biljetter till resor som sen inte gäller. Lite som svarta börsen biljetter. (AB texttv sid 133 kl 13:52 08-09-12)


Säkerhetsteam(dom som kostar massor och inte gör något): FRA
Jaha, nu vill vissa borgeliga riva upp den där jävla lagen också. Mycket snack men lite göra. Hur blir det nu? Hur fungerar lagen? varför har vi den överhuvudtaget? Kostar en massa skattepengar, men vrf? Vad gör ni egentligen? Kan ingen bara förklara så jag slipper fundera.


Blivande parkeringsvakt: Mister Björklund.
Man börjar märka missnöjet av hans sågningar av svenska skolan. Alltså, han gör säkert ett jättebra jobb, och man måste beundra hans kämparglöd. Men det är dags att se en pedagog på jobbet, en med lång utbildning inom just pedagogik och en som jobbat extremt mycket med barn och ungdomar. Ledsan herrn, men dina stränga anvisningar funkar bättre på parkeringen,så det inte blir kaos där.

Apor: Pojkarna på Luleå basketgymnasium.
Såg på Aftonbladets text tv (sid 124 kl 14:03 08-09-12) att vid nollningen på Basketgymnasium skulle tjejerna sätta en banan i munnen, killarna skulle sedan göra armhävningar över tjejen, samtidigt som dom åt på bananen. Hört att apor skulle göra vad som helst för bananer, är detta beviset?

Åsnor: Alla rubriksättarna på tidningarna runt om i Sverige.
"Världen kommer gå under", "Idag kan vara din sista dag på jorden" osv.
Vad var det här för skit? I samma tidningar där man hittade dessa rubriker, fanns det intervjuer med forskare som sa att det absolut inte var någon fara.
Men massmedia förstår inte att barn inte läser tidningen, utan dom ser bara löpsedlarna. Och eftersom det står så måste det vara sant, det är så ett barn under 10 år tänker.
Jag har fått höra exempel på barn sm var så rädda att dom inte ville gå till skolan, föräldrar fick ta ledigt bara för att barnet trodde att ssta dagen var kommen. Barn grät och var livrädda i skolor runt om i landet.
Det är dags att använda ert eget förnuft massmedia, inse att ni inte kan skriva vad som helst. Barn är lättskrämda, och ni har en stor makt på deras sinnen. Så snälla sluta?

Ja, nu har jag tyvärr inte mer tid att skriva, Ska ut på nollning i centrala gbg. Kommer med fler exempel när jag är tillbaka.
Adda [email protected] om ni har frågor eller vill diskutera.
Mikke


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0